KRISTIANSAND: Fredag blir det altså trangt om plassen på Kick Scene når Dumdum Boys kommer til byen. Arrangøren, Jørgen Skauge i Imperiet, sier følgende om konserten hvor billettene ble revet bort da de ble lagt ut for salg:

Det er dessverre ikke hverdagskost at konserter i Kristiansand selges ut. Og når dette skjer lenge før artisten går på scenen på Kick vet vi at dette er noe folket gleder seg til. Det gjør vi også. Vi gleder oss veldig.

Er du en av dem som ikke fikk tak i billett til denne konserten, kan kanskje lørdagens ettermiddagskonsert på Charlies Bar friste. Om ikke det er Tom Waits selv som kommer, så skal det visst ikke være så langt unna.

Her er ukas konserter:

21.00 Duplex, Hjem

Melodiøs og leken jazzduo med stor vekt på samspillet.Harald Lassen (saxofon) og Christian M. Svendsen (kontrabass) har begge bakgrunn fra Jazzlinja på Norges Musikkhøgskole i Oslo.

20.00 DumDum Boys, Kick Scene

Norges største og beste rockeband slapp akkurat "Tidsmaskin" og kommer endelig til Kristiansand for å servere nye hits og gamle slagere.

Les mer på bandets hjemmeside.

Her er de på myspace.

16.00 Blow, Charlies Bar

Blow blir omtalt som Norges fremste tolkere av Tom Waits' musikk. Bandet består av seks musikere som har spilt sammen i over sju år, og består blant annet av esil-sørlendinger fra Kristiansand, Søgne og Lillesand. Trompet, sax, trombone, kontrabass, to gitarer, trommer og vokal gir et bredt lydbilde med mulighet for tolkninger både av det sakrale, de sarte balladene og de tyngre og mer skranglete sangene til Tom Waits.

Her er mer om Blow.

Søndag 21. februar klokka 19.00 holder tatersangeren Elias Akselsen «vandringskonsert» i Vågsbygd Frikirke.

Kilder: fvn.no , spillball.com, krslive.no

Mangler det noen konserter? Send oss en mail