Det var psykiateren, og Anna Nicoles venninne, Dr. Khristine Eroshevich som hadde foreskrevet de elleve forskjellige medisinene.

Alle legemidlene var i Howard Sterns navn, men ifølge medisingransker Dr. Joshua Perper var tablettene ment til Anna Nicole.

Tok hun alt?

Mer enn 600 piller, inkludert rundt 450 muskelavslappende, manglet fra reseptkvitteringen som ikke var mer enn fem uker gamle fra de ble løst ut til Anna Nicoles død 8. februar.

Det er usikkert om Playboy-modellen tok alle tablettene.

Dr. Perper bekreftet også at to andre leger har skrevet ut resepter til Smith, men at medisinene ikke var å finne på hennes hotellrom.

Ingen resept på metadon

Hvilke stoffer som var i Anna Nicole ble offentliggjort i obduksjonsrapporten i forrige uke, men den gang visste man ikke hvor store mengder modellen hadde inntatt.

Det ble klart da tilleggsprotokoller ble sluppet onsdag.

2. januar fikk Anna Nicole foreskrevet et sterkt sovemiddel og ved hennes dødsfall en måned senere, var to tredjedeler borte.

Referatene viste også et savn etter 62 Valium-tabletter som manglet fra en to-uker gammel resept, i tillegg til diverse andre medikamenter.

De nylige avslørte reseptdokumentene nevnte ikke det sterke smertestillende metadonet eller angstmedisinen Ativan som ble funnet i Smiths kropp under obduksjonen.