NEW YORK: — Vi har utsatt boka på ubestemt tid, sier Lindsey Nobles, talskvinne for forlaget Thomas Nelson. Hun oppga ingen grunn for utsettelsen, men kunngjøringen kom dagen etter at det ble kjent at 16 år gamle Jamie Lynn Spears er gravid i tredje måned.

Jamie Lynn, som har hovedrollen som skolejente i TV-serien Zoey 101, er lillesøster til den skandaleombruste popstjernen Britney Spears. Faren til barnet er hennes 19 år gamle kjæreste.

Moren til de to søstrene, Lynne Spears, sier hun ble sjokkert da hun fikk vite at den minste av dem var gravid. Hun sa at Jamie Lynn alltid har vært samvittighetsfull og aldri vært sent ute.

Arbeidstittelen til boka hennes om morsrollen var Popkulturmamma: En virkelig fortelling om berømmelse og familie i en tabloidisert verden. Ifølge forlaget skulle den utgis på morsdagen neste år.

— Vi forstår at Lynne trenger tid med sin familie nå, sier Nobles.

Den andre datteren, Britney, har mistet foreldreretten til sine to små sønner som følge av en utsvevende og skandalepreget livsførsel, brettet ut i minste detalj i alle verdens kjendistidsskrifter.

Hun er for tiden midt i en kamp for å gjenvinne foreldreretten, men fikk for kort tid siden en ødeleggende rapport fra en sakkyndig psykolog. I rapporten heter det at hennes valg er mer basert på hennes ønsker enn hva som kunne vært bra for barna, og at hjemmesituasjonen hennes varierer fra «kaotisk til dyster, uten noen kommunikasjon overhodet».