KRISTIANSAND: For mange vil det kanskje være noe uvanlig å gå på klubbkveld på Charlies Bar. Scenen er mest kjent for sitt indie-konsept Trash Pop, som hver uke lokker nysgjerrige musikkelskere med sans for up and coming musikk til det lille store lokalet i Vestre Strandgate.

Denne gangen har du likevel muligheten til å oppleve noe litt annerledes, og det kan være vel verdt å få med seg.

Bak klubbkonseptet Hot! Hot! Hot! står blant annet Dj Asel fra Bergen og bakmann for Tellé Records, Mikael Telle. Når de i kveld gjester Charlies og Kristiansand, har de fått med seg elektropop-duoen Familjen fra Sverige.

Familjen karakterieserer som noe av det heteste innen elektronika på den svenske musikkscenen for tiden. Gruppa, som består av Johan T Karlsson og Anreas Tilliander serverer ultra-catchy og smittsomt dansbar elektronisk popmusikk med svenske tekster. Sist de gjestet Sørlandet var i Teltscenen på Hovefestivalen i juni.

Debutplata til Familjen, "Det snurrar i min skalle" er gitt ut på bergensselskapet Tellé Records, og ifølge Hovefestivalens nettsider har tittelsporet på plata blitt et slags anthem for rotlløse romantikere med sans for betong, sjel og stramme beats.

Familjen har bygget seg en liten skare av norske fans. Musikkvideoen til Familjens siste single "Kom Säger Dom" har surret og gått i lengre tid på Svisj, akkurat slik forgjenger "Det snurrar i min skalle" gjorde da den kom. Familjen har blant annet jobbet med regissøren Johan Söderberg på sine musikkvideoer. Söderberg har tidligere regissert videoer for blant annet Madonna.