Det har lenge vært kjent at Sir Paul McCartneys designerdatter Stella McCartney (34) ikke har hatt altfor varme følelser for sin «stemor», Heather Mills. Og nå som hennes far og Mills ligger i en offentlig og meget bitter skilsmissestrid, har ikke akkurat følelsene antatt en varmere karakter.

Den anerkjente designeren tar Mills offentlige anklager om konemishandling og rusproblemer svært tung. Ifølge News of the Worlds kilder måtte Paul McCartney roe ned datteren da han besøkte henne for å drøfte den siste tidens kontroversielle avisskriverier. Stella McCartney skal ha vært rent hysterisk, og skrek ifølge vitner: – Jeg skal drepe den heksa. Jeg forstår ikke hvorfor hun gjør dette.

Det hører med til historien at Heather Mills hevder at Paul McCartney også mishandlet sin eksfrue, Stella McCartneys mor Linda McCartney, som døde av kreft i 1998. Sir Paul måtte roe ned datteren, som ifølge kilder fortsatte å skrike:

– Jeg sa at hun var en hurpe. Hun har vært manipulerende fra dag en. Hun er ikke fornøyd før hun har ødelagt oss alle – og vår mors minne.

Gravide Stella McCartney skal være plaget av høyt blodtrykk, noe hun selv har uttalt har sitt utspring i stresset Heather Mills har skapt rundt hennes familie.