Det har vært mye dramatikk rundt Paris' fengselsopphold denne uken og natt til torsdag ble Paris Hilton forflyttet fra fengselet i Lynwood til husarrest i West Hollywood-hjemmet sitt.

Paris tilbrakte dermed kun fem dager bak lås og slå og slapp ut hele tre uker for tidlig.

Med en elektronisk brikke rundt ankelen, var det intensjonen at Paris skulle tilbringe de neste 40 dagene på eiendommen sin.

Men nå kan det være at Paris må returnere til kasjotten igjen. Dette melder Showbuzz.com.

Fikk ikke være med å bestemme

Dommer Michael Sauer, som i første omgang sendte Paris bak murene, fikk ikke være med på avgjørelsen om «The simple life»-stjernen skulle få tilbringe resten soningstiden hjemme.

Han har nå ordret Paris tilbake i retten fredag for å avgjøre om 26-åringen slapp ut for tidlig.

Da Sauer avga sin kjennelse i mai, bestemte han spesifikt at Paris Hilton ikke fikk muligheten til husarrest med elektronisk overvåkning og det var sheriffen Lee Baca som besluttet å løslate kjendisen på grunn av «medisinske årsaker».

Utslett eller mentalt eller?

— Det er ikke klokt å holde en person i fengsel med hennes langvarige problem og la problemet bli enda verre, erklærte Baca til Los Angeles Times torsdag, uten å ville utdype Paris' lidelse.

Mens «Entertainment tonight» mener festløvinnen har fått utslett, skriver kjendisnettsiden TMZ.com at sykdommen var psykologisk.

Etter husarresten trådte i kraft, sendte Paris ut en uttalelse via sin advokat der hun takket personalet i både fengselet og på sheriffens kontor for at de hadde behandlet henne «rettferdig og profesjonelt».

— Jeg skal sone de resterende 40 dagene av min dom. Jeg har lært mye av denne opplevelsen og håper at andre har erfart av mine feil.

Spesialbehandling?

Nå raser imidlertid debatten verden over om Paris fikk spesialbehandling på grunn av sin kjendisstatus.

Noen mener den blonde sangerinnen slapp ute like tidlig som alle andre ville gjort for samme forbrytelse, mens andre har en annen oppfatning.

— Jeg tror sheriffen var lei paparazzifotografene og de økende sikkerhetsproblemene. Jeg tror ikke på løslatelsesbegrunnelsen de ga, fastholdt forsvarsadvokaten Steve Cron som har representert flere kjendiser.

Julie S. Werenskiold ser på forskjellen mellom berømte og ukjente. Les Hollywoodbloggen!