— Jeg likte ideen. Familiene må virkelig konsentrere seg om samarbeidet. Det har vært vanskelig, og av og til ført til konflikter. Men alt i alt har de klart seg veldig fint, sier Skjelbreid til Fædrelandsvennen etter endt opptak. Han er også fornøyd med å ha fått oppleve den vakre sørlandske skjærgården i Brekkestø.

— Det er flott her, uten tvil. Og vi har, inntil i dag, vært griseheldig med været! Det eneste som er rart, er at det ikke er butikk eller bensinstasjon her. Rart å være på en plass det ikke er noen ting. Jeg har ikke sett en fotballkamp på mange uker! smiler mannen, som for de fleste er kjent som programleder i Sporten på TV 2. Også de kvinnelige programlederne er fornøyde med å ha opplevd Sørlandet på sitt vakreste.

— Sørlandet er jo helt fantastisk! Mellom slagene har vi slappet av og kost oss i sola, forteller Mari Mørkved, som opprinnelig er fra Nord-Trøndelag og overhodet ikke vant med sjø og skjærgård. Med seg har hun Jannicke Wedeen, som i utgangspunktet kommer fra en liten øy, og følte seg nesten hjemme da hun kom til Brekkestø.

— Vi har hatt det mye gøy! Det var faktisk bare festlig å sitte i den bøya i dag. Jeg er overbevist om at dette blir god tv-underholdning når det kommer på tv! sier hun.