KVINESDAL: Festivalen går av stabelen 12. til 14. juli 2007. — Vi er godt i gang med booking av neste års festival, og har allerede annonsert TNT, Kamelot og Jorn med svært gode tilbakemeldinger! Alt ligger til rette for en perfekt rockehelg til sommeren, uttaler arrangørene i en pressemelding i dag.

Danske D-A-D har 20 års rocke-erfaring. De har spilt i enhver ring innen rockesirkuset siden den dagen bandet slapp EP'en Standing on the Never Never i 1986. D-A-D har skrevet mange kapitler i den danske rockehistorien i løpet av de siste par tiårene, og holder seg tro til den gitar-svingende rockemusikkens prinsipper.

Rogalendingene Skambankt er drevne i rockemiljøet, men det var ikke før i 2004 bandet slapp debutalbumet "Skambankt" og allmennheten fikk sjanse til å stifte ordentlig bekjentskap med dem. Bandet leverer punkenergi, anarkistiske tekster og røde politiske budskap og har rocket norske og danske rock-venues og festivaler. På Roskilde spilte de foran 20.000 fans, og lå 11 uker på danske hitlister.

I tillegg får du servert Circus Maximus og svenske Sabaton på sommerens Kvinesdal Rockfestival. Førstnevnte rir høyt på den nye bølgen av norske progressiv metal. Bandet har et rikt utvalg av musikalske innflytelser, fra pop/rock til 70-talls progrock, til heavy og death metal, som alt er smeltet sammen og gir gutta deres unike sound. Sabaton er på sin side har blant annet blitt ranket som nummer 1 på hardrock-listen til Sveriges største postordrefirma for musikk med debutskiva "Primo Victoria". Januar 2006 kom oppfølgeren til den svært suksessfulle forgjengeren. Albumet "Attero Dominatus" er nå klart til å lage whiplash-skader på heavy metal-fans verden over, og Sabatons første headline-turne for å promotere albumet er også bekreftet.