Etter å ha prøvd å holde graviditet nummer to hemmelig så lenge som mulig — blant annet gjennom å bestille alkoholfrie «drinker» som så ut som ekte vare, for å lure publikum - stakk Britney Spears uannonsert innom opptakene til David Lettermans kveldsshow og bekreftet at nummer to er på vei.- Det er ikke galt at Britney er gravid og skal tilbake i studio. Men trøttheten, grettenheten og irritabiliteten som følger med det å være gravid, særlig i hennes tredje trimester, kan føre til problemer med å følge opptaksplanen og tiden det tar å spille inn en låt, sier David Nathan, visepresident i Universal Records, som tidligere jobbet direkte med Spears i Jive Records, til Us Weekly.

Men Britney innser ifølge venner at det er viktigere ting i livet, og har omsider begynt å glede seg over det nye barnet som er i vente. Selv om hun har uttalt at hun ønsker seg flere barn, gråt hun da legen bekreftet graviditeten:

— Hun holdt på å gråte ut øynene sine. Hun vurderte å sette en stopper for ekteskapet rett før hun fikk denne nyheten, sier en kilde nær Britney.

Hennes og Kevin Federlines sønn Sean er åtte måneder gammel, og Federline har også to små barn fra et tidligere forhold. Kynikerne sier ifølge bladet at dette var en måte for Federline å holde på Spears på, selv om hans representanter benekter dette skarpt. Men en kilde nær paret sier at Federline vet at han aldri klarer å få til sin musikalske karriere uten at Spears er med i bakgrunnen. (©NTB)