«Hombres» er navnet på TVNorges nye dramasatsing.

Her møter vi Christian Skolmen som den småkriminelle finansakrobaten Pål Skogland.

Han har sittet i fengsel, og der fikk han tak i informasjon om 354 millioner kroner som kunne hankes inn ganske enkelt.

«Ocean's eleven»

Skogland danner et team à la «Ocean's eleven» for å få tak i pengene.

Med seg får han Manne af Ejderhorn, en overklassegutt, og brødrene Victor og Emil Carlberg. De to jobber i fondsfirmaet pengene skal stjeles fra.

De 354 millionene skal overføres til en bank på Mallorca.

Dette er svarte penger, så ingen kan anmelde kuppet. Alt ser ut til å gå knirkefritt, inntil de nyrike kuppmakerne kommer til middelhavsøya.

Hvem kan de stole på?

For hvem er egentlig advokaten Pål Skogland har fått tak i? Kan guttene stole på hverandre? Plutselig brenner det under føttene på dem, og det blir voldsomt.

«Hombres» er produsert av TVNorge sammen med søsterkanalen i Sverige, Kanal5. Serien ble spilt inn i fjor sommer, på Mallorca og i Stockholm.

Kompiser

Christian Skolmen likte seg i rollen som en skandinavisk Danny Ocean.

– Vi hombres-ene var fire ganske forskjellige personer, med hver vår måte å jobbe på. Det tok likevel ikke mer enn noen timer etter at vi hadde ankommet hotellet, og vi lå ved bassengkanten med hver vår øl og hvert vårt manus, til vi skjønte at vi var verdens heldigste, og at vi ville få fine uker sammen, sier Skolmen til TVNorge.

Premiere i mars

«Mars og Venus»-aktuelle Pia Tjelta spiller kjæresten til Christian Skolmen i serien. Emil Forselius, Tito Pencheff, Christian Hillborg og Helena af Sandeberg er også med.

«Hombres» har premiere på TVNorge søndag 4. mars.

Og, hvis du lurer, «hombres» betyr menn. Rett og slett.

Se smakebiter fra serien her