Det er trommeslageren Fabrizio Moretti i New York-bandet The Strokes som er hennes utkårede og som gjør at den tidligere barnestjernen fra «E.T.» tror hun nå har funnet det hun alltid har lett etter.Drew har vært forlovet med en musiker en gang før, nemlig med Jamie Walters, som spilte i band samtidig som han spilte i fjernsynsserien «Beverly Hills, 90210».

Hun giftet seg første gang som 19-åring med en bartender. Det varte i 11 måneder etter at ekteskapet ble inngått i en bar i Los Angeles med en prest de ringte etter der og da.

Så slo hun seg sammen med komikeren Tom Green da hun var 26 år, og det varte i bare fem måneder før de gikk hver sin vei. Nå snur hun de negative opplevelsene med ring på hånden til noe positivt, sier hun ifølge Breakingnews:

— Splittelsen med Green var gjensidig. Og jeg er så glad det tok slutt. Jeg tok en virkelig dum beslutning. Akkurat da jeg endelig hadde endret mitt syn på ekteskap og begynt å se det på riktig måte, så giftet jeg meg med denne mannen som var gal og latterlig, sier hun om sin andre eksmann. (©NTB)