Det er dyrevernorganisasjonen Peta, People for the ethical treatment of animals, som har tilbudt Spears jobb som resepsjonist i dere organisasjon. Organisasjonen har over 1.8 millioner medlemmer og supportere, og er den største dyrerettighetsorganisasjonen i verden.

Brukt pels

Inspirert av Spears' nylige opptreden som sekretær i den amerikanske tv-serien «How I met your mother» , har Petas president Ingrid E. Newkirk skrevet til popstjernen og tilbudt henne jobb i organisasjonen, skriver femalefirst. Newkirk har pekt seg ut Spears fordi hun nylig har brukt pels og kjøpt kjeledyr fra dyrebutikker.

Newkirk skriver i sitt brev til stjernen:

— Etter å ha sett din fremragende opptreden i «How I met your mother», ønsker Peta å tilby deg jobb som ekte resepsjonist. Det trenger ikke å være mer enn en time, slik at du kan se fra innsiden hvorfor vi er så bekymret for tema som pels, hjemløse hunder og katter. Som takk for ditt bidrag til å hjelpe og til å lære, ønsker vi å donere 1.000 dollar til en hjelpeorganisasjon for barn.

Kritikk

Newkirk fortsetter brevet sitt med å invitere til vennskap mellom organisasjonen og stjernen:

— Vi har tidligere kritisert deg for å bidra til den økende krisen av for mange hunder i verden og for å bruke pels. Men kanskje nå når du selv opplever en krise i livet ditt, er det mulig å se tingene i et nytt lys og håpe på et nytt vennskap og ny forståelse mellom oss.

Peta har foreløpig ikke mottat noe svar fra Britney Spears eller noen av hennes talspersoner.

Les brevet fra Peta her:

Bedt Osama droppe hesteløp

Peta har tidligere bedt Osama bin Ladens sønn om å droppe planene om et hesteveddeløp i fredens tegn gjennom Sahara.

— Intensjonene er edle, men vi ber deg likevel vennligst om å revurdere denne ideen, stod det i et brev som Petas president skrev til Omar Osama bin Laden, meldte VG.no i februar.