Det er kun rundt en måned siden bruddet mellom Hugh Hefner og hans nummer én-kjæreste Holly Madison ble bekreftet. Men Madison er ikke jenta som sitter inne med Kleenex og iskrem i en lengre periode – hun har nemlig allerede skiftet beite.

Kysset for fotografene

Holly Madison er nå tydeligvis sammen med magikeren Criss Angel og stilte selvsagt opp for sin nye flørt da det var gallapremiere for «Criss Angel believe by Cirque du soleil». I showet som holdes på Luxor hotel i Las Veges er Angel midtpunktet.

Men det var ikke bare Angel som ble midtpunktet under åpningskvelden. Han og Holly Madison hadde bestemt seg for å vise hele verden (og ikke minst Hugh Hefner) at de er et par og kysset på den røde løperen.

Madison som kun er 28, var sammen med Playboy-kongen Hugh Hefner (82) i sju år. Og selv om hun ikke har noe i mot eldre menn, har hun nå valgt en litt mer moderat aldersforskjell. Criss Angel er nemlig «bare» 40 år.

Se kyssebildet av Holly Madison og Criss Angel her

– Hadde ikke date

Hvorvidt Madison og Angel er «ekte» kjærester forblir usagt. Da pressen på den røde løperen i Las Vegas spurte tryllekunstneren om forholdet var han svært vag i sine uttalelser.

– Dette er en av de mest spesielle kveldene i mitt liv og jeg kan ikke tenke meg en vakrere person, både på innsiden og utsiden, enn Holly å dele den med, konkluderte Angel ifølge People.com.

Da Angel ble spurt om hvordan han og Madison fant hverandre svarte han følgende:

– Jeg var heldig. Jeg hadde ikke en date, så hun sa at hun kunne komme. Hun gjør at jeg ser bra ut.

Duoen har vært fotografert i heftig spyttutveksling ved flere anledninger i Las Vegas de siste ukene, men man bør også ha i bakhodet at Angels show har fått dårlig kritikk hos anmelderne. Dermed kan dette være et siste forsøk på å få oppmerksomhet i media.

Ønsket seg barn

Det har lenge svirret rykter hvorfor Madison gjorde det slutt med Hef. I et eksklusivt intervju med In Touch Weekly senere i oktober ga blondinen endelig svaret:

– Den eneste måten jeg kunne vært lykkelig på er hvis vårt forhold hadde blitt mer tradisjonelt, sier 28-åringen som har vært favorittkjæresten blant trekløveret Holly, Bridget og Kendra.

I august måtte Holly Madison ta beslutningen om å forlate sin 82 år gamle kjæreste. Dette på grunn av Madisons sterke ønske om å bli mor:

– Jeg ville ha barn. Når dette ikke var mulig, oppdaget jeg at jeg måtte være ærlig med Hef og gjøre det slutt, sier hun til In Touch Weekly ifølge bladets nettsted.

Også slutt mellom Kendra og Hef

Holly Madison, Kendra Wilkinson og Bridget Marquardt har alle nytt stor suksess av realityserien «Playboyjentene» («The girls next door») som sendes på TV3 i Norge. I «Playboyjentene» skildres livene til Hefs kjærester og skal nå inn i sin femte sesong.

Holly og Hugh Hefner ble sammen i 2001. I oktober 2002 flyttet Bridget inn i Playboy-huset og Kendra ble kjærest nummer tre i 2004. Bare en kort uke etter at bruddet mellom Madison og Hef kom, bekreftet også yngstekjæresten Kendra at hun har funnet seg en ny flørt i talkshowet «Chelsea Lately» på kanalen E!.

«Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg gjemmer meg på rommet... Jeg må låse døra når jeg går går ut om dagen fordi det er noen h** som vandrer rundt der oppe. Jeg vil ikke at noen skal stjele fra meg.»

Og selv om Kendra ikke er videre begeistret for de nye jentenes inntog i The Mansion, er forholdet til Hugh Hefner fremdeles godt.

«Jeg vil bare at Hef skal være lykkelig. Han er min beste venn.»