For kort tid siden kunne vi lese at Ronnie Wood fra The Rolling Stones får gjennomgå i britisk sladrepresse på grunn av sitt forhold til den russiske bartendersken Ekaterina Ivanova (18).

Les Aftenbladets sak her

Nå har Rolling Stones gitaristen blitt lagt inn til rehabilitering for sitt alkoholproblem, skriver nyhetsbyrået Reuters og Wenn. Det var rockestjernens talskvinne som fortalte media om innleggelsen onsdag.

— Etter Ronnies kontinuerlige kamp mot alkoholen, har han nå blitt lagt inn til en periode med rehabilitering. Hans nærmeste familie og venner sier at han nå velger å søke hjelp for sitt problem og ser frem til å bli frisk, opplyste talskvinnen til pressen i London.

Frivillig

Ronnie Wood la seg frivillig inn på Londons Priory Clinic i juni etter å ha deltatt på en vin-smaking. I følge hans talskvinne fryktet rockeren at han ville gå glipp av sin datter Leahs bryllup, hvis han ikke søkte behandling etter å ha drukket vinen de fikk servert.

Woods kone Jo bekreftet nylig ryktene om at rockestjernen nok en gang har falt tilbake til gamle synder og utviklet et stort drikkeproblem. Hun innrømmer at hun er bekymret for 61-åringens helse.

Ronald David «Ronnie» Wood er født i England og er best kjent som gitarist og bassist i The Rolling Stones. Ronnie Wood ble medlem av The Rolling Stones i 1974 da han erstattet Mick Taylor, og er fortsatt medlem av bandet.

Foto: EPA/Scanpix
Foto: AP/Scanpix