KRISTIANSAND: Nå har Bylarm offentliggjort sine aller første artistslipp for neste års bransjemesse i hovedstaden 17. til 19. februar. Det blir med Honningbarna fra Kristiansand på plakaten.

– Vi booket dem fordi de representerer noe ungt, nytt og friskt og vi tror de har det lille ekstra som skal til for å komme langt. De har et godt apparat rundt seg, og med et slikt utgangspunkt kan Bylarm være starten på noe stort, sier programansvarlig i Bylarm, Joakim Haugland, til fvn.no.

«Honningbarna for president», skrev P3s musikksjef Mats Borch Bugge da bandet ble kåret til Ukas Urørt i april. I sommer har de også spilt under Norwegian Underwood, Hovefestivalen og Øya. Nylig vant var de også klare vinnere av Rock City og Cultivas Idéstipend for 2010, og mottok nesten en halv million kroner.

Bare ett år har gått siden de seks gutta fra Søgne, Gimlekollen, Grim og Flekkerøya begynte å spille sammen. Noen måneder senere var bandnavnet på plass, og nærmest umiddelbart ble punkmusikken deres lagt merke til.

I dag sendes bandets EP til trykk, og de er klar for sin første utgivelse. De planlegger også et album, som de håper kan gis ut neste sommer.

De andre åtte bandene som er offentliggjort til Bylarm 2011, er Deathcrush (Oslo), Tôg (Stavanger), Aristillus (Oslo), Cold Mailman (Bodø), Bloody Beach (Bergen), Poporn Radio (Tønsberg), Team Me (Elverum/Oslo) og Your Headlights are On (Trondheim).