I den originale utgaven av «Clash of the Titans» fra 1981 var det Laurence Olivier som spilte den greske guden, og nå har Liam Neeson altså takket ja til rollen. Ifølge Yahoo News vil dette være den første filmen Neeson gir seg i kast med innspillingen av etter at kona Natasha Richardson døde av skadene hun pådro seg i en skiulykke i Canada 18. mars i år.

Gud

Zevs var gudenes konge og hersker over Olympen i den greske mytologien. Neeson får følge av kameraten Ralph Fiennes i filmen ettersom sistnevnte har takket ja til rollen som Hades, herskeren av underverdenen. De to har ikke spilt i samme film siden «Schindler's Liste» i 1993. Mads Mikkelsen, Sam Worthington og Alexa Davalos er andre skuespillere som har takket ja til roller i filmen.

Myte

I filmen følger vi myten om Zevs sønn Perseus (Worthington) som må redde Andromeda før hun blir tvunget til å gifte seg med et monster. På ferden må Perseus kjempe mot både Medusa og Kraken. Ifølge Imdb.com skal filmen ha premiere i mars neste år.

Neeson er for tiden aktuell på norske kinoer med filmen «Taken». Filmen har blitt en overraskende stor hit, og er ifølge Filmweb den best besøkte filmen på verdensbasis hittil i år.

Her er traileren: