Foto: AP

«Batman»-stjernen Christian Bale (35) skal ha mistet besinnelsen da en lysmann i filmcrewet beveget seg innenfor skuespillerens synsfelt midt i en scene og forårsaket bråstopp i opptaket.

Hendelsen fant sted under innspilling av «Terminator Salvation» i New Mexico i juli, og har til nå vært ukjent for andre enn de som var til stede på settet. Men tirsdag postet nettstedet TMZ lydopptaket med raseriutbruddet. Det ligger nå ute på flere nettsteder, og alle kan høre Bale brøle og kjefte på lysmannen.

Hør lydklippet her

— I'll kick your f... ass. I want you off my f... set, tordner Bale i det han får øye på lysmannen.

— Vil du at jeg skal knuse alle lampene dine? Vil du at jeg skal knuse dem? Hvorfor ødelegger du min scene? roper Bale i lydopptaket.

Kaller lysmannen for amatør

Skuespilleren tolererer absolutt ikke at lysmannen ødelegger en scene for ham, og fortsetter å banne og skjelle ut mannen etter noter.

— Gjør du det en gang til, så kommer jeg aldri til å bevege meg inn på dette settet igjen så lenge du er ansatt! Du er en j... amatør! tordner Bale.

Lenge er det bare Bales stemme som høres, men etter hvert forsøker andre, angivelig deriblant regissør McG, å roe ham ned.

Hverken Bale eller hans representanter har ifølge VG kommentert at lydopptaket har lekket ut på nett.

Har laget låt av utbruddet

Christian Bales utbrudd er blitt underholdning i flere former. Musikkprodusent Lucian «RevoLucian» Piane, basert i Los Angeles, har laget en dance- låt, remikset med Bales tirade. Til nå har over 660.000 sett remiksen på YouTube.

Sjekk ut sangen her: