Riktignok er TMZs kilder livredde for at studiosjefene skal finne ut hvem som har snakket med kjendisnettstedet, fordi alle ansatte fikk et rundskriv om at de ikke får lov å røpe noen som helst form for informasjon om hva som skjedde – da ville de få sparken.Dermed kan TMZ kun melde at det skal ha vært «en god dag» – og at Charlie Sheen hadde sin egen såkalte «sober coach» med seg på jobben, før han vendte tilbake til rusavvenningsinstitusjonen.

Dette er blitt ganske vanlig blant kjendiser som sliter med rusavhengighet av ymse slag. Slike «edruskapstrenere»er en form for betalt videreføring av Anonyme Alkoholikeres sponsorer, og hyres inn for å følge sine klienter døgnet rundt – og hjelpe dem til å motstå fristelser og tilbakefall.

Angivelig skal både Brooke Mueller og Charlie Sheen ha hatt hver sin hjelper med seg i huset sitt i Aspen, Colorado i julen – uten at det lot til å ha hatt god nok effekt: Begge ektefellene fikk utslag på alkotestene gjort av politiet etter voldsepisoden. (©NTB)