ONSDAG 23. JUNI:

Maylen Rusti

Pir 6 klokken 20.00

Onsdagens intimkonsert på Pir 6 blir med den unge og lovende lokale singer/songwriter Maylen Rusti. Hun er opprinnelig fra Bergen, men har bodd og studert musikk i Kristiansand i flere år. Med innslag av både jazz, pop, soul og electronica serverer Rusti et knippe låter som ifølge hennes Myspace-side handler om mennesklige relasjoner og små betydningsfullle situasjoner i hverdagen.

TORSDAG 24. JUNI:

Sommer på Torvet med Radiojam

Kristiansand Torv fra klokken 16.00 og utover

Sommerstemning på Torvet blir det selvfølgelig også denne uka, når Radiojam spiller opp på Nedre Torv.

FREDAG 25. JUNI:

Tore Ljøkjel

Kristiansand Folkebibliotek klokken 11.30

Saksofonisten er for mange kjent som "domkirke-saksofonisten". Denne lørdagen tar han turen til Kristiansand Folkebibliotek og holder formiddagskonsert.

BURMA: Tore Ljøkjel skal delta i musikkfestival med burmesiske flyktninger. (Arkivfoto)

Ritas Lolitas

Café Generalen klokken 21.00

Konsertsesongen på Generalen i Ravnedalen har kommet godt i gang, og denne uka er det de drevne musikerne i Ritas Lolitas som stiller på scenen.Stikkord for kvelden er ifølge arrangørene Maximum Rock'n'Rhythm'& Blues!

Blood Red Throne og Horizon Ablac

Bingen Scene, Samsen

Hed Kandi

Kick klokken 23.00

Mongo Ninja, Djerv og Obliteration

På Hjørnet klokken 23.00

Kristopher Schau gjester byen nok en gang, og nå med bandet Mongo Ninja. I januar spilte de for ca 100 personer på Kråga på Lund, men på Hjørnet er det plass til flere. Sist Kristopher Schau besøkte På Hjørnet, var da han gjorde en uforglemmelig konsert med bandet Cumshots i vinter. De to andre bandene På Hjørnet kan friste med denne fredagen er Djerv, og Obliteration. Førstnevnte ledes av Agnete Kjølsrud, som mange kjenner fra Animal Alpha.