Datteren til Lionel Richie har hatt tøffe tider. 11. desember i fjor ble hun stoppet av politiet på motorveien i Los Angeles, etter at hun kjørte i motsatt kjørefelt. Nicole Richie skal ha innrømmet at hun hadde tatt et par Vicodin og røyket marihuana før kjøreturen i sin svarte BMW.

Forbrytelse

For denne forseelsen skulle «The simple life»-stjernen møtt opp i retten 11. juli, men rettssaken ble forskjøvet da en rusekspert som skulle tale hennes sak var på ferie. Richie hevdet nemlig en stund at urinprøven var ugyldig.

Fredag kom 25-åringen på andre tanker. Iført en svart kjole, sine store signatur-solbriller og med kjæresten Joel Madden ved sin side, erklærte hun seg skyldig, skriver Reuters.

Straff

Straffen ble på fire dager og hun skal sone straffen før 28. september.

I tillegg fikk hun en bot på 2048 dollar, en prøvetid på tre år og hun må også innen 21 dager skrive seg inn på et rehabiliteringskurs for andregangs-forbrytere.

Nicole Richie ble advart to ganger av dommeren, som sa at hvis hun gjorde noe straffbart i prøvetiden, ville hun måtte sone langt mer enn fire dager, melder Reuters.

Gravid eller ikke

Nicole Richie sa kun to ord i retten, nemlig «guilty» og «yes». Etter at det hele var over, gikk hun forbi horder med pressefolk uten å si et ord.

Ryktene sier at hun skal gifte seg og ha barn med Good Charlotte-vokalisten Joel Madden. Dette var også et tema i retten, uten at noe ble bekreftet. En representant for myndighetene sa at de ikke hadde noen informasjon om at Nicole Richie var gravid, skriver Reuters.