LILLESAND: Bandets debutplate «Strange Constellations» kom forrige mandag, og mottok til dels gode kritikker. Både Fædrelandsvennen, VG og Aftenposten trillet terning fem for plata fra Hans Jørgen Undelstvedt, Lars Løberg Tofte og Arne Kjelsrud Mathisen.

Denne uka kom videoen til singelen «A Strange Constellation», og her kan du se hvordan det er å vokse opp i Lillesand på nittitallet. Rampestreker som tagging av fotobokser og jollekasting er tema i videoen som ellers inneholder en speilkledd Mollestad-eik.

Heroes & Zeros bor alle tre i Oslo, men har oppveksten fra Lillesand. Det var høsten 2005 bandet vant Zoom-konkurransen, noe som vinteren etter sendte dem ut på norgesturné. Etter sterk spilling på Bylarm 2006 og ep-en «Circles» havnet bandet på plakaten til Quartfestivalen blant mange andre. I fjor høst var en kontrakt med Sonet/Universal i boks, og nå er altså plata her.

I tillegg er bandet booket inn på både Øyafestivalen, Storaasfestivalen, Trænafestivalen, Sankthansfest, Fotballflora, Raumarock, Malakoff, Kartfestivalen, Helgaafestivalen, Fjellparkfestivalen og mange flere.