TIDSFORDRIV Star Wars Episode 2 (Regi: George Lucas)

Etter den skuffende førsteepisoden, er vi lovet en tilbakevending til de tidligere filmene i Lucas' andre forsøk på å revitalisere sagaen. Til og med Ewan McGregor har sagt at dette er en god film, og han er jo kjent for å ikke være redd for å uttale seg. Se opp for guttegruppa N'Sync som blir drept i begynnelsen. Star Wars Trilogy (Regi: Lucas, Kershner & Marquand 1977-1983)

Nerdene har visst det lenge, og nå er det på tide å få opp øynene: Den beste måten å se Star Wars-trilogien på er sammenhengende. Sett av seks timer, kjøp et fjell med potetgull og noen liter drikke, og benk deg i sofaen med noen som er like gale som deg. Og det beste av alt: ingen Jar-Jar. John Williams A New Hope Soundtrack (RCA 2002)

Hvem kan vel la sjansen gå fra seg når det kommer til å eie alt fra Imperial March til jizz-musikken som blir spilt i kantinen på Mos Eisley? Koster dyrt, men du vil i det minste være i stand til å gjøre store entréer med denne musikken i bakgrunnen. Stephen J. Sansweet Star Wars Encyclopedia (Virgin Books 1998)

Det kan godt være du er den tøffeste i gjengen fordi du har sett trilogien ti ganger, men vet du hvordan et lyssverd virker? Kan du forklare teknikken i Darth Vaders maske? Og hvordan virker egentlig Millennium Falcon? Denne boken gir deg svarene og gjør deg til festens midtpunkt med tonnevis av asosial kunnskap.