Bendiksbukta

17.15: Sissy Wish (NO)

Bergensbaserte Siri Wålberg scoret en masse seksere da hun gav ut plata «You May Breathe» i vår.

Sissy Wish gir deg sjansen til å høre anmeldermusikk hvis du ikke har hørt det før. «Poppa og folky versjon av Alanis Morisette», mente Fædrelandsvennens anmelder Rune Slyngstad.

18.45: Snow Patrol (UK).

Se egen sak.

20.30: Modest Mouse (US)

Skeivstemte gitarer og lo-fi kjennetegner småbybandet fra staten Washington. Modest Mouse befatter seg med mørke sannheter som popmusikken ellers som regel fornekter. Den siste plata, «Good News For People Who Love Bad News», kom i år.

22.30: Morrissey (UK)

Se egen sak.

Club Quart:

Caledonien

24.00: Subtrees (NO). Rikard K og Christian Forwald fra Kristiansand spiller mørk og melankolsk technorock med åttitallslyd. Rikard K gjør seg godt i motlys, og har en demonisk framtoning.

01.30: Electric Eel Shock (JP)

Japanere som har kjøpt hele den vestlige rockemyten og elsker å velte seg i klisjeene. I fjor gjorde kamikazerockerne USA, og i år er det Europa som utsettes for den oppadstigende sols villeste rockesønner.

Havana

24.00: Blackalicious (US)

Vestkystrappere som IKKE bruker vold og drap i tekstene sine, men som fokuserer på det oppløftende. Med andre ord et unikum!

Midnight

24.00: Ølhundene (NO)

Tony Drozdjek og Harald Messel er kjernen i Ræga Råkkers, og da vet du hva du får: rølperock og Luxus Leverpostei goes Prima Vera! Drozdjek er for øvrig god på gitar når han vil.

Kick

24.00: Dj Peer (No)

Peer Osmundsvaag har i flere år plukket ut artistene til Club Quart, så her får du sjansen til å høre hvordan en Quart DJ SKAL høres ut.

Torgeir Eikeland