Hewitt (31) snakker ut til People om livet etter bruddet mot «Ghost Whisperer»-motspilleren Jamie Kennedy (39), som hun holdt sammen med i et år:– Det var en gjensidig avgjørelse, og vi skilte lag som venner. Det er intet sinne, vonde følelser eller fiender. Vi er begge voksne mennesker, sier hun og fleiper om at nå er det «tilbake til haitanken».

– Jeg liker ikke å gå ut på klubber og feste. Jeg er ikke en sånn «nå går jeg ut med én fyr på mandag og en annen på onsdag»-type, det er ikke meg.

Med bruddet møter også Jennifer Love Hewitt seg selv i døren, fordi hennes nye bok «The Day I Shot Cupid» ironisk nok handler om dating og forhold og tar mål av seg til å gi kloke råd. Undertittelen er enda mer talende, nemlig: «My Name is Jennifer Love Hewitt and I’m a Love-aholic».

Der forteller hun blant annet hvordan hun siden 12-årsalderen har vært innom samme gullsmedbutikk for å prøve stadig nye forlovelsesringer. Også Jamie Kennedy slapp til med et eget kapittel. Ifølge People akter Jennifer Love nå Hewitt å lese sin egen bok igjen. (©NTB)