Her er filmene du kan stemme på i kortfilmkonkurransen til Barnefilmfestivalen og fvn.no.

Les om reglene og premiene til høyre i artikkelen.

Under ser du bidragene i kategorien «Skoleklasse». Klikk på bildene for å se filmene.

Regler for avstemming

Alle innsendte filmer vil bli vist på fvn.no. Publikum stemte frem sine favoritter via sms. Vinnerne offentliggjøres 4. mai på Barnefilmfestivalen 2011. Du kan kun gi én stemme fra din mobiltelefon. Derfor er det lurt å være nøye med hvilken film man velger å stemme på.

Se filmene i kategorien «Familie» her.

FILM 1: Blomsten Pho

Innsendt av Victor Rosenvold, Jacob Svennevig Thuv og Erik Nordal Thunem fra 7. trinn på Landvik skole i Grimstad.

FILM 2: Bryllupsreisen

Et brudepar drar på bryllupsreise på et spesielt skip. Laget av Joel August Tobiassen, Magnus Lonebu og Tommy Olsen Saur fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 3: Camping-familien

En familie skal på campingtur og det ender med at faren i familien dør. Laget av Helene Steffensen Storenes, Elisabeth Øiestad, Magnus Øiestad og Per-Christian Moi-Foss Johnsen fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 4: En litt unormal julaften

En familie på fire feirer jul. Plutselig husker de at de skal til Spania. Laget av Hege Steinmoen og Ann-Christin Haugebo fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 5: Harry Potter and the flying car

Parodi av Harry Potter 2. Laget av Aksel Vedumsdalen og Øivind Hansen fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 6: Kampen om livet

Haier biter i flytemadrassen, som det ligger en mann på. Så havner han på en øde øy der farer truer. Laget av Julie Riisøen Land, Amanda Johanne Skaar, Kaja Møretrø Køhler og Anette Gunleifsen fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 7: Kanoturen

En mann skal på kanotur. Laget av Gunnar Heldal Risholt, Kaja Holte Sandbakk og Elise Larsen fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 8: Mr. Unlucky

Mr. Unlucky går i en gate i London og skal rekke bussen til flyplassen. Men på veien møter han mange hindringer. Laget av Sueta Bryksina, Beate L. Haugen, Victoria Eksund og Helena Metveit fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 9: Nabokrigen

To gutter skal lage en megasprettert og trenger en diger strikk. Laget av Audun Kleven Rød og Andreas Longnes Rosåsend fra 7. trinn ved Landvik skole.

FILM 10: Nottos cup

En film om bilrace. Laget av Lillie-Marie Ellefsen, Ole Edvard Dokkedal, Tor Even Voreland og Ida Kristine Berge Gundersen fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 11: Peanøtten

Se hva som skjer når det bare er én nøtt i peanøttposen paret kjøper på flyet. Laget av Maren Ødegård, Bjørn Aslaug Inntjore og Inger-Marie Kristiansen fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 12: The black suitcase

Tyveri av hemmelig innhold i en koffert. Laget av Heinz Kristian Møretrø Øverland fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 13: The important suitcase

En mann mister kofferten sin og er gal etter å få den tilbake. Laget av Magnus Killingland, Johannes Berge og Kristian Søfteland fra 7. trinn ved Landvik skole.

FILM 14: Tom og Maylin på Hawaii

Et kjærestepar skal til Hawaii. På stranda kommer det et vulkanutbrudd. Laget av Siren Kaupang, Helene Storsæter og Aina Pedersen fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 15: Trouble in Africa

Bli med hovedpersonen til jungelen i Afrika der han møter ville dyr. Laget av Olav Knutson, Espen Ravnevand Abrahamsen og Eivind Tønnessen fra 7. trinn på Landvik skole.

FILM 17: Natur på tur

En gjeng med planter lever og har det bra dypt inne i Amazonas-jungelen. De hører at det andre steder er høye hus og forurensning, og reiser til Norge for å ordne opp. Laget av 4A på Nyplass skole.

FILM 18: Mislykka — en helt normal klassetur

Laget av elever på Grim skole; Aragsan Nur Abdulle, Aurora Hårtveit, Julie Robertsen, Camille Bjornes, Camilla Fuentes og Malin Ljunggren.

FILM 19: Høvågkua kommer tilbake

Laget av Torfinn, Robin, Espen og Nataniel fra 6. trinn på Høvåg skole.

FILM 20: Tyvene på hotellet

Peter letter etter et sted å sove. På vei ut av flyplassen mister han en tusenlapp mens noen ser på... Laget av Patrick Thorkildsen, Isak Aa Aardal, Jakob Frederik, Henrik Andre Samuelsen, Nils Eikeland og Ole Pankaj Halvåg fra 7. trinn på Lovisenlund skole.

FILM 21: En uheldig agent

Laget av Nikolai og Joakim fra 6. trinn ved Høvåg skole.

FILM 22: Pippen i Syden

Pippen er lei av snø og is, og bestemmer seg for å reise til Syden. Laget av Emma Kristine Holm, Sevi Ognyanova og Marthe Nes Bjerva fra 5. til 7. trinn ved Herefoss skole.

FILM 23: Silla på eventyr

Silla reiser på oppdagelsesferd og kommer til en ny verden. Laget av Julie Sundtjønn og Frida Nes Bjerva fra 5. til 7. trinn på Herefoss skole.

FILM 24: Den uheldige katten

Laget av Line og Kamilla fra 6. trinn på Høvåg skole.

FILM 29: Reisen i heisen

Borat tar heisen, men heisen stopper ikke der han har tenkt. Laget av Johannes Schnader Kanevig og Ole Nikolai Strømme fra Kulturskolen.

FILM 30: The big splash

En litt annerledes bilferie. Laget av John Lukas Mosvold, Oskar Mawdsley og Sebastian Rydland Norum fra Kulturskolen.

FILM 31: Reisen til julestjernen

Julestjernen ødelegger alt på sin vei for å komme til Sonja med morsomme resultater. Laget av Georg Nickolas Brunton fra Kulturskolen.

FILM 32: Støv

En reise inn i mørket. Laget av Ronja Aspholm Jacobsen, Frøya Emilie Haga og Sandra Aune fra Kulturskolen.

FILM 33: Eplet drar til byen

En forsker har funnet opp et nytt gjødsel for epler, men kanskje virker det litt for bra? Laget av Jon Wallem fra Kulturskolen.

FILM 34: Evolusjonsreisen

En evolusjonsteori om hvordan katter har blitt til. Laget av Scott Erik Drangsholt, Brage Fjelldal berge og Gard Fauchald fra Kulturskolen.

FILM 35: 2012

En meteor treffer jorda. Laget av Emanuel Bryggeså og Espen Lislevand Pavljuk ved Kulturskolen.

FILM 36: Bildet

En gutt tegner et bilde og havner selv inni bildet. Laget av David Frøyland og Mathias Selmer fra Kulturskolen.

FILM 37: Dikki Wikki

Fortellingen om en dramatisk ferietur. Laget av Charlie-Blue Troxel fra Kulturskolen.

FILM 39: Steg for steg

En reise sett gjennom et par sko sitt perspektiv. Laget av Hans, Kenneth og Margit fra 10. trinn ved Godvik skole.

FILM 40: Første dag på ny skole

En dotur for Cecilie blir mer dramatisk enn ventet. Laget av Ingrid Thorkildsen, Trine Boije og Endre Thorkildsen på 7. trinn ved Samfundet skole.

FILM 42: Hytteturen 1

En familie drar på hyttetur og da skjer det mye gøy. Laget av Mari, Maren og Synne ved 7. trinn på Lovisenlund skole.

FILM 43: Hytteturen 2

Her er "oppfølgeren" til filmen Hytteturen 1. Laget av Anton M. Ringøen og Benedikte Gausdal fra 7. trinn på Lovisenlund skole.

FILM 46: Hotellturen til Valle

Amalie og Markus bestiller en reise til den sjarmerende bygda Valle på nett. Men da de kommer frem, forstår de ikke hva hotelleieren sier, og det er langt fra et luksushotell...

FILM 47: Alice in Hytteland

Fem ungdommer er på hyttetur. De forteller en historie om ei jente som døde i denne hytta. Plutselig kommer det et uventet besøk. Laget av Helene, Ingrid, Ragnhild, William, Andrea, Elisabeth og Kine fra 7. trinn ved Lovisenlund skole.

FILM 48: Jotens test

En gutt ønsker å reise. Han får tilbud om penger hvis han får tak i koden til safen. Laget av Jonatan Kleveland og Jan Petter Eriksen fra 9. trinn ved Karuss skole.

FILM 49: Cruisedrømmen

Ei jente drømmer om å reise på cruiseferie. Laget av Anne Mette Hjort, Rebecca Andersen og Nina Kaspersen fra 7. trinn ved Samfundet skole.

FILM 50: Strandreisen

Familien Olsen skal reise til stranda. Laget av Eirik, Ruben, Marcus, Henrik og Lars Christian ved 9. trinn på Lindebøskauen skole.