Se Sheepys rap og de andre innslagene fra fredagens finale over.

KRISTIANSAND: — Det var enstemmig i juryen, sier arrangør Louis Holbrook til fvn.no.

Han forteller videre hvorfor det var nettopp dette bandet som vant førsteprisen; en plass i landsdelsfinalen i Oslo 3. og 4. februar. Finale-vinneren skal i løpet av våren på på Norges-turné med Pink Robots.

— Dette bandet kom fra ingensteds og blåste alle av banen, inkludert juryen. De har en enorm scenetilstedeværelse og publikumskontakt som virker helt selvfølgelig. De prøver ikke å være noe annet enn det de er, og det gjør de veldig bra. I tillegg lager de bra låter som de både synger bra og utfører teknisk god på en måte. Sjangermessig blander de alt i en stor lapskaus, og den lapskausen smaker veldig bra, sier Holbrook.

Fædrelandsvennens anmelder ga Moron Police en femmer på terningen.

Formidabel rap

Kristiansands-rapperen Sheepy, som gikk av med andreplassen, får også skryt av arrangøren.

— Sheepy er en komplett artist på mange måter. Han er en lyriker, i tillegg til at han serverer teknisk formidabel rap. Jeg vil si at han er en av de mest lovende artistene i regionen, som virkelig evner å få med seg publikum, forteller Holbrook.

Arrangøren kan til slutt fortelle at dette har vært det største Zoom-arrangementet noensinne i Kristiansand. Charlies Bar, hvor konkurransen ble holdt over to dager, rommer ca. 110 mennesker.

— Det var superutsolgt både torsdag og fredag,. Folk gikk ut og det kom nye innimellom, så til sammen har det nok vært 350-400 mennesker innom Zoom 2010, forteller en fornøyd Holbrook.

Les om torsdagens finalekonserter her

Foto: Amund Hestsveen