ARENDAL: Toffen Gunnufsen er svært fornøyd med bookingen.

— Hun er et fenomen i den forstand at hun kom fra intet og traff en eller annen nerve hos publikum, sier han til fvn.no.

Han beskriver stilarten til Del Rey som litt sånn Twin Peaks aktig, med en stor apell.

— Hun har noen veldig fine låter som passer for folk i alle aldre, forklarer han.

Det blir sangerens første konsert i Norge, og en ifølge festivalen en av hennes aller første i Europa.Til tross for stor suksess i år, har det blitt stilt spørsmål til 25-åringens liveopptredner. Ifølge VG klarte hun ikke å innfri da hun sang live på talkshowet t «Saturday Night Live» på nyåret. I stedet floppet hun og høstet massiv slakt fra musikkpressen. Nettopp det skal være årsaken til at sangerens planlagte USA-turné ble skrinlagt på ubestemt tid.

— Det har vært litt diskusjoner rundt hennes liveopptredner. Men da hun spilte på David Lettermann var det helt motsatt. Det var helt legendarisk, mener Toffen.

Han mener det derfor er viktig å plassere henne på en scene hvor hun kan fungere bra, og har stor tro på at Amfiscenen er et sånt sted.

— Hun skal opptre rundt midnatt på Amfiet. Da får hun hjelp av mørket og lyseeffektene, og jeg tror det hele vil bli virkelig bra, sier Gunnufsen.

Fra før er artister som Snoop Doogg, Skrille og Ed Sheeran, M83, The xx, Rise Against, Lamb of God og Mac Miller klare for festivalen.