KRISTIANSAND: – Lianne La Havas er vel et av navnene det internasjonalt er knyttet høyest forventninger til i 2012. Hennes personlige blanding av soul— og folk-musikk er helt unik, og jeg er sikker på at mange vil få øynene opp for dette stortalentet, sier bookingansvarlig i Supersonic Kilden, Toffen Gunnufsen i en pressemelding.

I dag offentliggjør han to nye navn til musikkfestivalen 17. og 18. jul, og det britiske stjerneskuddet er ett av dem. Lianne La Havas slo gjennom i fjor med EPen "Lost & Found" som fikk henne nominert til BBCs liste "Sound of 2012. Hun har også turnert med Bon Iver, og det første albumet hennes kommer i juli akkurat i tide til opptredenen i Kilden.

Også norske Sjur Lyseid, bedre kjent under navnet The Little Hands of Asphalt, er i dag bekreftet til Kilden. Stortalentet ga nylig ut sin andre fullengder, "Floors", til strålende kritikker og innfridde forventningene etter debutalbumet på alle punkter. Flere steder ble albumet belønnet med toppkarakter og The Little Hands of Asphalt ser nå ut til på alvor å skaffe seg et solid publikum her hjemme.

Andre navn som er booket til Supersonic Kilden innbefatter Sivert Høyem, Ane Brun, First Aid Kit, Atlas Sound, Sharon van Etten, School of Seven Bells og Kurt Vile & the Violators.