Filmserien som startet med den originale «Terminator» i 1984 har i tillegg til to oppfølgere også blitt utvidet til å omfatte tv-serien «Terminator: The Sarah Connor Chronicles». Serien er inne i sin andre sesong på det amerikanske fjernsynsselskapet Fox, men seertallene er ikke så gode at en tredje sesong er garantert.

Serie

TV-seriens handling er lagt til tiden etter «Terminator II – Dommens dag», og den ble stort sett møtt med gode kritikker da den hadde premiere 13. januar 2008. I serien følger vi John Connor (Thomas Dekker) og hans mor Sarah (Lena Headey). Roboten Cameron, som spilles av Summer Glau, har imidlertid blitt like populær som de to hovedrolleinnehaverne. Nå melder Entertainment Weekly at det sannsynligvis er slutt etter at den andre sesongen. Ifølge Ace Showbiz hadde den siste episoden bare 3,75 millioner seere da den ble sendt forrige fredag. Fox har imidlertid ikke kommet med noen offisiell bekreftelse, men flere kilder i produksjonsapparatet bekrefter overfor EW at de fleste involverte har kjent til avslutningen en stund.

Slutt

Fans av framtidsrobotene kan derrmed bli nødt til å trøste seg med at den fjerde spillefilmen i serien, «Terminator Salvation», snart har premiere. I den kommende filmen er det Batman-stjernen Christian Bale som spiller opprørslederen John Connor. Historien fortsetter der «Terminator 3: Rise of the Machines» slapp, og John Connor og hans kommende kone Kate Brewster samler sammen en motstandsbevegelse for å kjempe mot robothæren som bygges opp av Skynet. Handlingen finner sted i 2018.