Det demokratiske partiet holder sitt landsmøte i Denver mellom den 25. og 28. august , og så langt ser det ut til at kjendisene står i kø for å kaste glans over Barack Obamas kandidatur. Ifølge Imdb.com har Hollywood-topper som Ben Affleck, Quentin Tarantino og Spike Lee allerede bestemt seg for å være med.

Musikk

Musikalsk tegner det også til å bli et oppegående arrangement ettersom artistene Kanye West, Pharrell Williams og Wyclef Jean stiller opp. Det demokratiske partiet har foreløpig ikke gått ut med en offisiell liste over underholderne ved landsmøtet, men ifølge Imdb.com bekrefter talsmannen Damon Jones at det blir plass til både kjendiser og vanlige mennesker.

– Vi forventer at massevis av mennesker kommer til å være her. Store navn, mindre navn, og vanlige folk, uttaler han.

Kjendiser

Barack Obama har fått støtte av en lang rekke kjendiser og kunstnere og en lang rekke av disse blir å finne på landsmøtet. Navn som Warren Beatty, Annette Bening, Susan Sarandon, Forrest Whitaker og Edward Norton kommer også. Sistnevnte jobber etter sigende også med en ny dokumentarfilm om Obama. Tidligere har det også kommet fram at artistene Bruce Springsteen og Bob Dylan også støtter Obama.