Det var i morgentimene fredag at byen New Yorks gater ble invadert med tusenvis av tilhengere som hadde møtt opp for å se stjernen opptre under en gratiskonsert, melder Wenn. Dette gjorde sitt til at trafikken stoppet opp.

Strålte

Tilhengere, både unge og gamle, flokket seg rundt stjernen og rundt Manhattans Rockefeller Plaza der Cyrus fremførte en rekke av sine hit'er for NBCs «The today show». 15-åringen strålte under fremføringen, selv om det var trangt om plassen for dem som hadde møtt frem. Noen få heldige hadde klart å kapre seg plass helt foran og fikk med seg Cyrus og hennes dansere fremføre flere av hennes mest kjente sanger, som «7 things» og «See you again».

Ny plate

Konserten ble holdt for å promotere Miley Cyrus nye album «Breakout». I forkan av konserten fortalte Cyrus at nervene hennes hadde holdt henne våken hele natten.

— I natt hadde jeg bare en og en halv times søvn. Men da jeg gikk ut her og hørte folkemengden skrike, ble jeg klar, sa Cyrus til publikum.

Datter av Billy

Miley Cyrus er født Destiny Hope Cyrus og er best kjent for sin rolle som Miley Stewart/Hannah Montana i Disney Channel-serien «Hannah Montana».

Cyrus er datter av Leticia «Tish» og countrysangeren Billy Ray Cyrus. Hennes bestefar på farssiden er den avdøde Ron Cyrus, politiker for demokratene i Kentucky.

Miley jobber med et navnebytte, hun ønsker å ta navnet Miley Ray Cyrus. Mileys gudmor er sangerinnen Dolly Parton.

Fakta: Wikipedia

Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix