— Vi er knallfornøyde med å kunne få en så sterk trommeslager som Jason Bonham og Rolling Stones-legenden Ronnie Wood til Kristiansand, og spesielt på samme scene som Slash og Ozzy. Dette blir rett og slett et legendemøte som vi ikke har sett maken til, og det kommer flere artister på samme scene også for de yngre, uttaler bookingsjef Trond Åge Nyhus i en pressemelding.

Led Zeppelin

Wood spilte på 60-tallet både i The Birds, The Creation og The Jeff Beck Group som bassist. På 70-tallet begynte han å spille med The Rolling Stones.

Jason Bonham er sønn av den legendariske trommeslageren i Led Zeppelin, John Bonham. Jason begynte å spille trommer da han var fire år gammel, og ble med i sitt første band «Airrace» som 17-åring. Han er mest kjent som trommeslager for bandene Foreigner og UFO, samt at han har spilt sammen med Led Zeppelin på enkelte konserter.

Ifølge Quart-sjef Arild Buli tar Slash med seg enda flere venner til Kristiansand. Disse slippes etter påske.

- Tyngde

— Dette slippet hører til pakken med Ozzy, og markerer hvilken tyngde konserten har. Flere artister kommer, og da til et yngre publikum, sier Quart-sjefen til fvn.no.

- Det betyr at dere slipper Robbie Williams?

— Det vet jeg ingenting om, sier Buli.

- Hvorfor kommer dette slippet nå?

— Det er mange artister som kommer i slutten av juni og folk bruker kanskje påsken til å planlegge. Derfor er det viktig slik at folk skal få oss med i planen, sier Buli.

Konserten med Slash & co. finner sted 30. juni i år.

Foto: Reuters / Scanpix