Det var klesdesigneren Jack McCollough som ble offer for den hissige 24-stjernen etter en fest mandag. Sutherland er fremdeles ute på prøve etter at han ble tatt for fyllekjøring i Los Angeles i 2007. Sutherland sonet 48 dager. Grunnen til den lange straffen var at promillekjøringen i 2007 skjedde mens han ennå var på prøvetid fra en tidligere promillekjøring i desember 2004. Dersom han blir dømt for mandagens overfall kan han bli sendt i fengsel på nytt. Sutherlands prøvetid er på fire år.

Uheldig

Episoden skal ha skjedd under New Yorks Metropolitan Museum of Arts årlige kostymegalla. Ifølge rapportene, som først dukket opp hos New York Daily Times, ble Sutherland irritert over at McCollough dyttet borti skuespilleren Brooke Shields uten å unnskylde seg. Dette fikk Sutherland til å skalle klesdesigneren.

Mindre

Reuters melder nå at politiet i Los Angeles vil ta kontakt med sine kolleger i New York for å finne ut om Sutherland har brutt betingelsene for prøveløslatelsen.

– Dersom vi kan slå fast at betingelsene for prøveløslatelsen er brutt, vil det bli opp til en dommer å avgjøre straffen, uttalte representanten for kommuneadvokaten i Los Angeles, Frank Mateljan overfor nyhetsbyrået.

Han la også til at mer fengsel kan bli aktuelt for stjernen.