Houstons versjon av Dolly Partons tåreperse «I Will Always Love You» endte opp med bli en av tidenes mestselgende singler, og sånn sett er det kanskje litt rart at superstjernen nå melder at det triste sanger skal unngås på hennes kommende comeback-plate. Ifølge Contactmusic.com er Houston i så godt humør for tiden at det bare blir gladsanger fra hennes side framover.

Plate

Houston har ikke gitt ut noe album siden julealbumet «One Wish: The Holiday Album» i 2003. Plateselskapet Artista bekrefter på Houstons nettsider at hun jobber i studio, men de vil ikke gå ut med noen offisiell utgivelsesdato. Superstjernen samarbeider med hiphop-stjernen Ne-Yo på sitt kommende album, og han melder at den nye platen kommer til å være verdt ventetiden.

– Folk forventer noe fantastisk, og jeg tror det kommer til å få det. Whitney vil ikke ha noen triste sanger på platen. Hun går ikke for tårepersene. Hun er glad over å ta seg av barna sine, og vil at musikken skal reflektere det. Det låter allerede fantastisk, melder han overfor Contactmusic.com.

Artist

Houston fant veien tilbake i rampelyset da sangen «Like I Never Left» fant veien ut på nettet i juli i fjor. I sangen slo hun fast at «Yes, your girl is coming back». Hun var også tilbake på scenen for første gang i mai i fjor. Hun har lenge kjempet med stoffproblemer og en opprivende skilsmisse fra ektemannen Bobby Brown.