Jackson forlanger nå ifølge uk.news.yahoo.com et nytt mini-Neverland rundt seg i England den perioden han bor der for å gjøre comeback-konsertene sine på London's O2 Arena i sommer. Han skal ifølge britiske medier ha leid Foxbury Manor i Chislehurst, Kent, til 150 millioner norske kroner, og har bedt arrangørene av showene om å installere en bowlingbane og en fornøyelsespark på eiendommen.

Savner Neverland

Yahoo news siterer en kilde som sier:

– Michael er svært nøye. Han har savnet Neverland siden han måtte kvitte seg med det for fire år siden. Nå tror han han kan gjenskape noe av den samme magien i Kent, og konsertsjefene oppfyller gjerne ønskene hans.

– Han elsker å bowle, derfor vil han gjerne han en bowlingbane. Han har aldri sluttet å elske fornøyelsesparker heller, derfor vil han ha bygget seg en på eiendommen.

Poplegenden hadde sin private fornøyelsespark som inkluderte en zoo og en betydelig rutsjebane på sin ranch i Neverland i California. Men flyttet derifra i etter å ha blitt anklaget for barnemisbruk i 2005. Investorer ved Sycamore Valley Ranch Co, en joint venture mellom Michael Jackson og datterselskap av Colony Capital LLC, tok over sangerens Neverland-gjeld på rundt 17 millioner kroner, etter at Jackson ikke klarte å finansiere den årlige driften av eiendommen.

En milioner solgte

Først var planen ti avskjedskonserter. Men de ti ble fort til femti, og alle de rundt regnet en million Michael Jackson-billettene ble utsolgt på få dager, bekreftet AEG Live i midten av mars.

Dette er popkongens første turne på 12 år. Han har ikke spilt inn nye plater siden «Invincible» i 2001, og har de siste årene vært gjenstand for all verdens spekulasjoner hva helsetilstand og bedrifter angår.

Michael Jackson har solgt rundt 750 millioner plater, vunnet 13 Grammy og er fortsatt regnet som en av tidenes største popartister.