Den 61ende utgaven av Cannes filmfestival er i gang og det som kan krype og gå fra filmbransjen har dratt til varmere strøk i Frankrike for å oppleve, se og lære om film. Og for å vise seg fram.

40 pandaer Da skuespiller Jack Black (38) gjorde sin entre i Cannes onsdag, gjorde han like så godt et pr-stunt til ære for sin nye film «Kung fu panda» i samme slengen. Sammen med 40 personer kledd ut som digre pandaer, ankom han havnen i Cannes i speedbåt, la til kai og danset oppover den røde løperen, fulgt av sine 40 følgesvenner, melder Scanpix. Han fortsatte å underholde publikum med kung fu-kamper og morsomheter, før han vandret opp til selve festivalen.

Stemmen til Po Jack Black er stemmen til Po i den nye animasjonsfilmen «Kung fu panda», som har premiere i Norge 18. juli. Filmen er spådd til å bli en stor hit og er sommerens store animasjonfilm. I rollen som tiger, finner vi Angelina Jolie, som er tilbake i jobb etter barselpermisjonen. Lucy Liu har stemmen til «Viper» og Jackie Chan har stemmen til den vise kung fu mesteren.

Filmen har premiere under Cannesfestivalen torsdag15. mai.

Filmmusikk Jack Black skal også lage musikk til filmen som er en coverversjon av «Kung Fu Fighting» fra 1974, den gang fremført av Carl Douglas, melder NTB. Sangen fremfører han sammen med Cee-Lo, som er med i Gnarls Barkley.

— Det var inspirerende og en ære å få muligheten til å gjenintrodusere låten til et helt nytt publikum, sier Cee-Lo.

Det blir også musikkvideo med Jack Black og Cee-Lo.

Se traileren til filmen her: