Etter forrige episodes dramatikk var det en betydelig mer dempet stemning på gårdene denne uken.Stemningen var spent mellom Tore Molde , Åsmund Wold Johannesen og Svein Are Trollsås, men de tre var hele tiden gode venner. Åsmund ble sendt hjem av Guro i episoden tirsdag kveld, og han innrømmer i ettertid at han tidlig ante hvilken vei det bar.

– Stemingen var god. Vi var hele tiden gode kompiser, forteller han.

I episoden før så vi en svært åpen og ærlig Åsmund fortelle Guro om sine følelser. TV 2 redigerte imidlertid ut en del avslørende elementer.

– Etter en prat med Guro var jeg ganske sikker på at det var min tur den kvelden. Bagen min var pakket på forhånd, innrømmer han.

Underlig

Guro måtte på sin side finne seg i å være i den kinkige situasjonen at alle de tre guttene var betatt av henne. Deler av episoden ble brukt til å rydde i skauen, og både Tore og Svein Are fortalte at de var veldig interesserte i henne.

– Jeg må bremse følelsene, ellers blir det vanskelig å være her, sa Svein Are.

Hans samtale med Guro endte i en omfavnelse.

– Jeg har fått en spesiell kontakt med dere alle, innrømmet hun.

Vært med

Åsmund innrømmer villig at han svært gjerne skulle vært med litt lenger.

– Jeg vlle selvfølgelig vært med videre, men når jeg først ble sendt hjem var det greit at det ble på denne måten, sier han.

Slitsomt var det også, forteller han.

– Ja, det var en mental påkjenning, forteller siddisen.

Lært

Han forteller at han har lært seg å være åpen om følelser gjennom deltakelsen.

– Jeg har nesten følt at jeg kanskje var litt for åpen. Jeg føler at det at jeg åpnet meg slik ble brukt litt mot meg. Det viktigste er imidlertid at jeg føer at jeg har vært meg selv, sier han.

Han er imidlertid godt fornøyd med opplevelsen totalt sett.

– Jeg har fått venner for livet. I tillegg har jeg fått nye opplevelser, som for eksempel traktorkjøring. Det er jo ikke så verst for meg som er en bygutt av dimensjoner, humrer han.

Ola

Ola Sylte tok med seg «sine» jenter på hyttetur.

– Det er kaotisk. Det er alt for mange følelser, fortalte han.

Det endte med at Silje Aabakken måtte hjem.