«Naughty Girl»-Beyonce kommer ifølge den malaysiske konsertarrangøren Marctensia til å tone ned sexy-looken og de minimale sceneantrekkene sine under sin konsert i Kuala Lumpur i oktober, etter massive protester fra den muslimer i vertslandet, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Representanter for Pan-Malaysian Islamic Party har bedt myndighetene i landet sette en stopper for Beyonces opptreden fordi den etter deres syn fremmer «vestlig sexy opptreden».

Malayisia har strenge regler for kvinnelige artister og kjolefasonger som skal vises fra scenen, og alt mellom skuldre og knær må tildekkes.

Men representanter for Beyonces turnéapparat sier de har kommet til enighet med de muslimske representantene angående stjernens sceneantrekk.

– Vi er trygge på at konserten en gang for alle vil stilne internasjonal kritikk og sette Malaysia på «rett spor» igjen ved å presentere A-liste-internasjonale popkonserter i landet.

Sexy kostymer

Den amerikanske artisten er på sin verdensomspennende turné, «I am... Tour» , som startet i mars i år, og som skal innom hele 110 forskjellige byer.

Beyonce Knowles har lagt ned mye penger og ressurser i sine scenekostymer. Thierry Mugler har designet 58 ekstravagante antrekk spesielt for turneen hennes. Han har tidligere også designet for George Michaels musikkvideoer.

Andre gang

Dette er ikke første gang muslimske protester har stukket kjepper i hjulene for R&B-stjernen. For to år siden førte muslimske protester til at Beyonce avlyste sine konsertplaner i Malaysia.

Kollega Rihanna måtte også moderere sceneantrekkene sine betydelig, av samme årsaker, under konserten sin i Malaysia 13. februar i år. Avril Lavigne, Gwen Stefani og Black Eyed Peas har også vært igjennom de samme rundene før opptredener i Malaysia. Black Eyed Peas fordi de var sponset av et ølmerke.

Pause

I mai fortalte Beyonce at hun vil ta seg to års pause for ta vare på privatlivet sitt og å pleie kjærlighetslivet med rapperen.

– Prioriteringene mine forandrer seg gradvis. Så etter denne turneen kommer jeg nok til å ta meg fri to år.