KRISTIANSAND: — Dette er en fest hvor alle som har kommet hjem til jul kan treffes. Inngangen er gratis, men vi oppfordrer alle til å gi en hundrelapp til Kirkens Bymisjon, sier Arne Bang.

Artistmenyen er rikholdig og variert. Dan Kristofferson som nylig debuterte med soloalbumet «Det er kaldt i kveld» høstet terningkast fem og fikk attesten "Hjerteskjærende vakkert" av Fædrelandsvennens anmelder, Rune Slyngstad.Tirsdag kveld synger også Anne Marie Almedal som var med på den første Christmas Homecoming-konserten i 2007. Også jentekoret Benedictus, Hot Club Kristiansand og Stein Roger Sordal opptrer.

En annen som kommer hjem til jul er Marte Wulff som har med seg danske Nicholai Funch. Innimellom livemusikken snurrer velkjente DJ Friendly plater.

Det hele starter klokken 19. 22.00 DJ Eesez Charlies Bar

DJ Eesez er også kjent som André Løyning i Bird Flu Crew. DJ-en satser på å få i gang dansegodføttene hos publikum denne kvelden.

21.30 Radiojam Kick scene

Det inviteres til førsjulsfest. Radiojam spiller norske og internasjonale radiohits fra de siste tiårene.

21.00 Marquee Band Caledonien dancing

Tor Einar ”Daumann” Jacobsen står i spissen for dette bandet.

21.30 Mikes Band og Bjorvands Haandverkeren

Spiller hits fra 60— 70- og 80-tallet.

22.00 Subtrees og Angels motell På Hjørnet

Julekonsert. Ifølge bandets myspace-side låter bandet som ”en mørk rocke bølge, twisting i form og fasong”. Angels Motell spiller også På Hjørnet denne kvelden. Rockebandet fra Kristiansand startet opp tidlig på 1970-tallet. Bandet hadde sin storhetstid tidlig på 80-tallet.

22.00 Søndagssnurr Charlies Bar

Dark Ernie & Rulefinn og Cyber Puppy. Mangler det noen konserter? Send oss gjerne en e-post.

Kilder: spillball.com / krslive.no / myspace / facebook / ballade