Det er ikke bare her i Norge det tetter seg til i talentkonkurransen X Factor. I den britiske utgaven står tre artister igjen før lørdagens sending, og nå melder MTV at deltakerne får god hjelp fra hver sin stjerne. Robbie Williams skal opptre med Olly Murs, Joe McElderry synger sammen med George Michael mens Stacey Soloman får drahjelp fra Michael Buble.

Finale

Ryktene om hvilke superstjerner som skal delta i den britiske finalen har vært mange de siste ukene. Sir Paul McCartney, Kylie Minogue og Chris Martin har også blitt nevnt, og dommer Simon Cowell lovet på en pressekonferansen at det kan bli en del flere overraskelser under showet. Under fjorårets finale stilte Beyonce opp sammen med vinnere Alexandra Burke. Westlife og Boyzone bidro også.

Comeback

Williams vender dermed tilbake til programmet etter at han framførte comeback-singlen «Bodies» der i oktober. Etter opptredenen ble det stilt spørsmål ved om Williams egentlig var i form til å opptre. Den britiske tabloidpressen spekulerte i om stjernen var påvirket av narkotika, men dette ble avvist av managementet. Williams selv la skylden på tekniske problemer og nerver.

Her til lands melder nå TV 2 Ivar «Ravi» Johansen (33) er hentet inn til X Factor for å gi sin ekspertvurdering av låtvalgene til de tre deltakerne som er igjen i den norske konkurransen.