KRISTIANSAND: Tirsdag møtes krefter innenfor byens kulturliv og næringsliv for å diskutere mulighetene for en ny musikkfestival i Kristiansand.

Totalt sett har over 3000 personer samlet seg i fire forskjellige grupper på Facebook.

Alex Scherpf står som initiativtaker for gruppen ”Quarten er død, leve Quarten!” og har med det samlet 952 medlemmer, og medlemstallet stiger raskt.

— Vi har et møte i morgen, hvor en del av de gamle Quarterne, en del av de nye og en del av forretningsfolkene i byen møtes. Vi er enig om at vi bør få til noe nytt og skal tenke høyt, sa Scherpf til fvntv mandag ettermiddag.

Harald Andersen i Kvadraturforeningen, tidligere teatersjef Alex Scherpf, tidligere pressesjef Pål Hetland og Fjorlines Svein Olaf Olsen har alle sagt seg positive til en ny festival i byen.

Alex Scherpf forteller til fvntv at entusiasme og frivillighet kan være viktige stikkord for en ny musikkfest i Kristiansand.

— Ordet nytt er veldig viktig og jeg tror at vi må tilbake til litt entusiasme. Litt ildsjeler og litt frivillighet. Vi må få festivalen tilbake til det som det dreide seg om, det som var Toffens idé.