I november i fjor varslet de fire medlemmene i No Doubt at de hadde seriøse planer om å entre konsertscener sammen igjen. Bandet solgte millioner av plater etter gjennombruddshiten «Don't Speak» på begynnelsen av 90-tallet, men har hatt pause siden 2004. Tilbake

Siden bandet ble lagt på is har vokalist Gwen Stefani nydt stor suksess som soloartist med platene «Love. Angel. Music. Baby.» og «The Sweet Escape». Via sine nettsider varsler bandet nå at de står på samme scene igjen i mai. Turneen vil fortsette gjennom hele sommeren. Stefani forklarer det hele slik:

– Hele grunnen til å reise på denne turneen var å ha det gøy, spille alle favorittsangene våre igjen og å bli inspirert til å lage ny musikk. Det føles bra å være sammen igjen, sier Stefani til nettsiden.

Support

Som oppvarmingsartist tar No Doubt med seg det purunge bandet Paramore. De er fortsatt relativt ukjente her til lands, men har solgt rundt 1,2 millioner album på verdensbasis. The Sounds, Janelle Monae og Bedouin Soundclash skal også være support på enkelte datoer. Paramore spilte under fjorårets Norwegian Wood i Oslo, og vokalist Hayley Williams gleder seg til å reise ut med veteranene i No Doubt.

– For en drømmeturné! Vi kunne ikke ha vært mer begeistret over å sparke igang 2009 med å turnere sammen med et band som No Doubt, sier hun på nettsiden.

Turneen skal også innom Canada, men det er ikke kjent om de vil krysse Atlanteren for å spille i Europa.