Fredag i forrige uke fikk den tidligere Bond-piken Denise Richards (35) medhold av en domstol i California at skuespillerektemannen Charlie Sheen (40) ikke får komme i nærheten av henne og parets to døtre.I et rettsskriv på 17 sider beskriver hun i detaljer den fraseparerte mannens vaner med piller, porno og gambling, samt at han skal ha drapstruet henne.

Nå er Sheen overbevist om at Richards utspill kom som del av en plan for å ramme lanseringen av hans motekolleksjon for barn som skulle lanseres lørdag. Etter planen skulle han vise fram barneklærne med navnet Sheen Kidz dagen etter.

— Dette skjer på en fredag og lanseringen av barneklærne skal skje på lørdagen. En tilfeldighet? Jeg tror ikke det. Jeg skal lansere Sheen Kidz og mine egne barn er ikke med, sa Sheen ifølge ContactMusic.

Sheen forteller at han er sjokkert over påstandene som Richards har rettet mot ham. I gjentatte uttalelser mandag og i løpet av helgen har han betegnet opplysningene som er kommet fram om ham som hatske, en straff og som en angrep på ham.

— Jeg har aldri påstått at jeg er noen helgen, men jeg har aldri lagt skjul på sannheten, sier han. (©NTB)