Corey Clark, som ble tatt ut av «American Idol» i 2003 fordi han ikke hadde fortalt at han en gang hadde vært arrestert, sier i ABC News sin sending «Primetime Live» at det var hun som tok initiativet til vennskapet som etter hvert inkluderte sex.Clark hevder også at hun hjalp ham med råd og penger under konkurransen der Paula er kjent for sin underholdende kritikk av selv de mest håpløse deltakerne.

Ifølge Corey fikk de to kontakt etter at en bekjent av henne ga ham telefonnummeret til Abdul. Clark, som spilte av ett Abdul-opptak fra telefonsvareren sin for TV-selskapet, ringte.

— Hun sa at jeg måtte velge bedre sanger og at hun ville hjelpe meg med det. «Jeg skal passe på deg. Jeg er mammaen din.» Så ble det mer at hun var mer som søsteren min og til slutt sa hun at hun ville være min spesielle venn, sier Clark i intervjuet.

Ikke overraskende slår Paula tilbake. Hennes advokat har sendt et brev til TV-kanalen der det trues med søksmål om programmet går på lufta.

— Herr Clark har innrømmet at han er en løgner og en opportunist som driver med ulovlige handlinger. Han sprer løgner om Paula Abdul i et forsøk på å skape interesse for sitt bokprosjekt, het det i en tidligere uttalelse som ble sendt ut på vegne av Abdul.

Programmet skulle etter planen sendes onsdag 4. mai, en time etter at resultatene fra «American Idol» forelå. Programmet til Fox avsluttes med finalesending 24. og 25. mai.