To Agder-bønder skal jakte på kjærligheten

Knut Erik Ulltveit fra Gjerstad og Tor Espen Helle fra Setesdal skal være med i sesong 11 av "Jakten på kjærligheten".

Publisert: Publisert:

Tor Espen Helle fra Setesdal og Knut Erik Ulltveit fra Gjerstad er med i sesong 11 av "Jakten på kjærligheten". Foto: Montasje/Fædrelandsvennen TV 2

  • Eva Myklebust -
Denne artikkelen er over seks år gammel

18. mai presenterer TV 2 seks bønder som skal være med i sesong 11 av «Jakten på kjærligheten». De fire bøndene som får flest frierbrev får vi følge videre til høsten.

Blant de seks bøndene finner vi Knut Erik Ulltveit (36) fra Gjerstad og Tor Espen Helle (34) fra Helle i Setesdal.

Tor Espen Helle driver med saueproduksjon og elsker folkedans. Han er på jakt etter ei dame som kunne tenke seg å bo på landet, og som er villig til å omstille seg til livet på bygda.

— Hun bør være snill, grei og positiv. For meg er sjarm og utstråling langt viktigere enn utseende, sier Helle til TV 2.

Knut Erik Ulltveit er bonde, brannmann og lokalpolitiker. Han ønsker å treffe en snill dame med egne meninger.

— Hun trenger ikke være spesielt interessert i gårdsdriften, men må ha forståelse for at det til tider kan være hektisk å være bonde. Personligheten er langt viktigere enn utseende, sier han til TV 2.

De fire andre bøndene som vi ser 18. mai er Johan Gjessing (31) fra Drevsjø, Marianne Nordhus (31) fra Fjellberg i Hordaland, Johan Martin Tovslid (30) fra Skien og Arne-Egil Botnan (49) fra Rennebu.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. TV