KRISTIANSAND: – Jeg er ikke så verst fornøyd med oppmøtet faktisk, sa koordinator Geir Atle Ellingsen fra Birkeland i går kveld.

Etter at Dusty Lane fra Vennesla hadde spilt som første band, befant det seg maks 50 mennesker inne på Kicks scene i går klokken 20.30. Spring Wonderland er en skandinavisk turné for band og artister som ennå ikke helt har brutt lydmuren. Turneen besøker de største byene i Skandinavia, slik som blant annet København, Stockholm, Oslo og altså lille Kristiansand. Artistene på plakaten byttes ut underveis.

Med venndølske Dusty Lane, Eva & the Heartmaker (Eva Weel Skram fra Idol), danske Surfact og kristiansandske Davy Jones’ Locker på spilleplanen, trakk vårfesten i går kveld altså begrenset med folk tidlig på kvelden.

Det vi rakk å høre før deadline var imidlertid et friskt, nytt tilskudd til den lokale bandfloraen. Dusty Lane fra Vennesla skulle etter navnet å dømme låte som countryrock. De overrasket med å servere kontant og frisk melodirock med fuzzgitar og lynende engasjert vokal fra frontmann Vegard Aateigen. Muse er ingen ueffen referanse til hvordan Vennesla-orkesteret tidvis låt i sin tredje liveopptreden noensinne.

Neste konsert på Kick er med Wasp 19. april, og den er utsolgt.