KRISTIANSAND: Plateselskapet Universal melder i dag at utgivelsen er satt til mandag 13. november.

Frem til nå har vært usikkert om det nye albumet skulle gis ut eller ikke. Men nå har altså både familien og plateselskapet blitt enige om at den skal lanseres før jul.

Produktsjef ved Platekompaniets hovedkontor i Oslo, Morten Lund, har registrert stor etterspørsel i kjedens butikker etter artistens tidligere plater, og tror at utgivelsen av den siste platen er ønsket av mange.

— Utgivelsen av denne platen er blitt velsignet av familien, og familien ønsker nok fremfor noe å gi et budskap på vegne av Jan Werner med denne plata, sier Lund til fvn.no.

Han tror at enigheten mellom management, plateselskap og familie er viktig for platen.

-Det er ikke en plate som blir gitt ut bare for å tjene penger. Musikken taler for seg, Jan Werner har satt egne tekster på noen av låtene og albumet har uten tvil et stort salgspotensiale, sier produktsjefen til fvn.no.

Også i butikk tror de Jan Werners plate er etterlengtet.

— Den kommer til å selge i bøtter og spann, og blir nok en av de store juleplatene, sier butikksjef ved Platekompaniet i Kristiansand, Marius Skoie til fvn.no.

Han påpeker at det ellers er en sterk platehøst med mange gode navn i år, men vil likevel ikke bli overrasket om platen når topp fem i løpet av jula.

Den folkekjære artisten ble funnet død i sitt hjem - bare 30 år gammel 28. september.