OSLO: Nå har den engasjerte "Skal vi danse"-deltakeren sendt ut en kjedemail for å få flere folk til å stemme han videre i programmet. Mailen som nå blir sendt land og strand rundt inneholder følgende tekst:

Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke alle dere som har stemt opp til flere ganger på meg og min dansepartner Gyda så langt i "Skal vi danse". Vi er nå godt i gang med knallhard trening med Jive frem mot program nr 5 førstkommende lørdag..

Vi vil gjerne være med lenger — jeg får jo trent en ny dans hver uke.., og mitt håp er at dere stemmer mye: STEM PÅ PAR NR 5 - Dag Otto og Gyda - SMS til ......... Finalen går 24 november, og vi håper dere støtter oss ennå noen uker

Dansehilsen Gyda og Dag O2

Dag Otto Lauritzen henviser også til sin egen og Gydas blogg på TV2s nettsider i mailen.Her kan man følge danseparenes forberedelser dag for dag, og Lauritzen er en ivrig blogger. Blant annet forteller han at han og dansepartner Gyda jobber beinhardt for å forberede seg på å danse jive i neste program. Lørdagens sending vil vise parenes tolkning av den energiske og krevende dansen. Dag Otto Lauritzen betrygger fansen med at både han og partneren skal GI ALT!!!

Om kjedebrev-aksjonen blir en suksess vil bare tiden vise.