Sangeren, som hadde en avslørende ettersittende trikot i videoen til singlen «She Wolf», har et dårlig selvbilde når det gjelder sin figur og begynte i terapi i 2001 for å komme over sine negative følelser.– Det hjalp meg så mye på alle områder, fra kroppen min til forhold. Terapeuten min fortalte meg hvorfor jeg opptrådte på spesielle måter og at jeg ikke måtte følge at jeg var under press. Det er utrolig frigjørende å bruke en time på å snakke med noen og ikke tenke på hvordan du høres ut. Det handler om å forstå meg selv. Noen ganger snakker jeg med terapeuten min i en time om dagen. Det er blitt en fast rutine, sier hun til magasinet Fabulous.

Den colombianskfødte skjønnheten sier at terapi hjelper henne innvendig, men at det må mye hard trening til får å holde på figuren som mange kvinner rundt om i verden misunner henne.

– Jeg har slitt baken av meg for å se ut som dette. Jeg har fått den kroppen jeg har gjennom hardt arbeid og forsiktig spising. Jeg trener hver dag, enten løping, en tur i treningsstudio eller dansing.

I dag ser den 33 år gamle sangeren bare på figuren sin og ikke på badevekta.

– Jeg har ikke gått på vekta på et år, men jeg vet at jeg har gjort kroppen min slankere og har trimmet ned hoftene og baken. (©NTB)