KRISTIANSAND: Mnemic, HateSphere, Sybreed, Scarred By Beauty og Wasteland spiller alle på Kick fredag under "The Great Mechanical Hate Tour", som gjør sitt eneste norske stopp i Kristiansand.

— Det er en heftig lineup som består av store bandnavn. Vi tror på festivalstemning på Kick. Det blir intimt, og mye hard musikk, sier Stian Urdalen hos arrangøren Ballistic Booking.

Danske Mnemic ga i sommer ut sin femte studioplate "Mnemesis". De har turnert med band som Metallica og Deftones, og er også kjent for et spektakulært sceneshow som Ballistic Booking håper de vil vise fram i Kristiansand.

HateSphere og Scarred By Beauty, også de fra Danmark, spilte begge På Hjørnet i fjor, og får denne gang en større scene å boltre seg på. Sveitsiske Sybreed er aktuelle med plata "God Is An Automaton", som er bandets fjerde album.

Stian Urdalen mener "The Great Mechanical Hate Tour" bare er begynnelsen på en hardtslående høst i Kristiansand.

— Metallscenen kommer til å ta seg betraktelig opp gjennom høsten og vinteren. Neste måned blir det "Brutalitarian Tour" med Blood Red Throne og Hellish Outcast, og i desember blir får vi besøk av selveste ICS Vortex og Susperia, sier han.